Intensieve training Chacra Healing therapie: de weg van manifestatie

Een 8-daagse opleiding verdeeld over 4 maanden

De weg van Manifestatie


We werken met de Zeven Hoofdcentra, Etherische oliën, kristallen, mantra's, affirmaties en soundhealing.

Werken met de Zeven Hoofdcentra is als werken aan een pad doorheen je geschiedenis naar de Weg van Manifestatie. We gebruiken het chakrasysteem als een map om tot manifestatie te komen.  Van daaruit kan je zien hoe je vanuit zijn, doen tot hebben komt.  

Hierdoor kan je omgaan met de weerstand die je tegenkomt in je leven en tijdens deze opleiding en deze tot verzoening brengen diep in jezelf. 

  • We vertrekken vanuit het kruincentrum van waaruit je het bewustzijn schept. 
  • We dalen dan naar het voorhoofdcentrum, het derde oog, van waaruit je een bepaald beeld of een droom tot leven kan brengen. 
  • Van daaruit gaan we naar het keelcentrum waar je een katalyserende communicatie ontwikkelt die je aan kracht kan laten toenemen. 
  • Vanuit het hartcentrum komen we in het aspect van de Liefde en door de liefde wordt alles tot leven gebracht. 
  • Het zonnevlechtcentrum brengt ons de kracht om bepaalde energieën vrij te maken om tot manifestatie te brengen. 
  • Het heiligbeencentrum geeft ons de vreugde en het plezier in datgene wat we doen. Door in de vreugde te staan dat zich ontvouwt wordt het nog meer en meer gecreëerd. 
  • Het basiscentrum brengt ons de realisatie tot in de stof, tot in het concrete aspect.

Dit intensief healingstraject brengen we tot realisatie aan de hand van affirmaties, mantra's, etherische oliën en ook kristallen.

Er wordt ook heel veel aandacht gegeven aan klank en soundhealing met kristallen klankschalen die dit proces een nog grotere revitalisatie en kracht geven. 

Voor wie is deze opleiding? Iedereen is van harte welkom! Deze diepgaande opleiding is voor eenieder die een hartsverlangen of stuwende kracht ervaart om iets te betekenen en tot realisatie te brengen.  
Dus lijken bepaalde obstakels onoverkomelijk of voel je je telkens geremd in wat je wenst te manifesteren, dan kan deze opleiding beweging brengen. We brengen een diepe verzoening in de centra, zo kom je tot een diepe manifestatieKracht, geboren vanuit jouw eigen centra.  De doorstroming doorheen de centra maakt een grote impact mogelijk in je leven en een materialisatieproces tot diep in de stof van je eigen leven. 

Deze opleiding is ook een aanvulling op de andere opleidingen van Pia. 

Tijdens deze intensieve training zijn er tal van meditaties, healingsessies en -oefeningen.

Begeleider: Pia Yesimala , Reaching the Jewel of the Heart
Plaats: 
College of Esoteric Healing, Ezelstraat 24, 8000 Brugge 
Bijdrage : 
is 1.599,- Euro incl BTW (inclusief werkmateriaal, boek, drank, koekjes)
Datum: zie agenda 

Inschrijving is definitief door storting van de bijdrage op het reknr. BE 11 1096 5826 2348 (BIC CTBKBEBX) van Pia Yesimala met vermelding van ‘chacra H + datum’.