Dankzij haar mediamieke vermogens bouwt Pia een communicatieve brug tussen jouw bewustzijn en de innerlijke werelden van lichtwezens (Engelen, zielen, Meesters,...) die ons altijd bijstaan en begeleiden. Zij heeft van nature uit een indringende intuïtie en kennis.

Pia Yesimala kende van kindsbeen af een sterk medeleven met iedere levensvorm - een communicatie en aanvoelen dat zich enkel zou verdiepen. Ze studeerde kinderverpleegkunde en heeft ook lesgegeven aan de KHBO (pediatrie).

In haar spiritueel werk is ze sterk geïnspireerd door Moeder Amma, Arthur Findlay College en de theosofie.

Haar werk toont aan hoe ze van nature uit een indringende intuïtie en kennis heeft die zij steeds meer en meer tot uiting brengt in individuele begeleidingen, voordrachten, opleidingen, meditaties, telepathische contacten met de Meesters en de mediamieke afstemming met engelen en gidsen.

Ze specialiseert zich in de opleidingen healing met Engelen en Aartsengelen, mediumschap, (stilte)meditaties, chacra healing, crystal healing...
De telepathische contacten met de Meesters hebben ook sinds 2018 een enorme groei gekend, waarbij meer dan 1000 mensen ondertussen een individuele boodschap gekregen hebben van Meester Morya.


"Engelen zijn wezens van puur licht en mededogen.
Ze staan ons altijd nabij en hun Licht voedt en
tilt ons op naar onze eigen goddelijke essentie.
Ze vervullen ons leven met Liefde, Harmonie en Schoonheid.
Het allermooiste is dat we steeds meer gaan zien hoe we zelf goddelijk zijn."Over Pia image