Life coaching

Life coaching

In een life coaching sessie werken we individueel en brengen we ruimte om waar te nemen wat er is, rust te brengen en tot inzichten te komen. We gaan samen innerlijk op reis en exploreren waar jouw bewustzijn naartoe wil. Onderweg kunnen verschillende vaardigheden ingezet worden (afstemmingen, brainspotting, healing met engelen ...).

Learn More
Opleidingen

Opleidingen

Pia's werk toont aan hoe ze van nature uit een indringende intuïtie en kennis heeft die zij de laatste 25 jaar ook steeds meer en meer tot uiting brengt in haar diverse opleidingen, meditaties, telepathische contacten met de Meesters ...

Learn More
Telepathisch contact

Telepathisch contact

Tijdens een telepathisch contact worden vragen gesteld aan de Meester en stroomt enorm veel energie van de Meester naar de betrokkenen in de sessie. Dat is al een heling op zich. De antwoorden brengen diepe inzichten. Pia heeft met verschillende Meesters een telepathisch contact zoals Meester Morya, Meester DK, ... Er worden regelmatig telepathische dagen of namiddagen georganiseerd. Een individueel consult is echter ook mogelijk.

Learn More